Mar
28
2008
Ελληνικές γεύσεις στη Σαγκάη |
Γράφει ο/η Θεόφιλος Δουμάνης | |
28.03.08 | |
Σαγκάη Τις ελληνικές γεύσεις επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ κ. Λευτέρης Λαζάρου."ο σύγχρονος τουρισμός δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα. Είναι πολιτισμός, είναι γαστρονομία, είναι επίπεδο υψηλών απολαύσεων, είναι ένα επίπεδο υψηλών εμπειριών" δήλωσε ο κύριος Σπηλιωτόπουλος. "Η αγορά της Κίνας είναι μια παρθένα αγορά με τεράστιες προοπτικές τις οποίες νομίζω πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Είναι τεράστιος πληθυσμός. Αν ο κάθε Κινέζος φάει από μια ελιά, αυτό ισοδυναμεί με 1,5 δις ελιές" είπε ο κύριος Λευτέρης Λαζάρου.
Set as favorite
Email This
Σχόλια
(0)
Πρέπει να συνδεθείτε για να στείλετε ένα σχόλιο. Παρακαλώ καταχωρήστε λογαριασμό εάν δεν έχετε έναν.
|
< Προηγ. | Επόμ. > |
---|